Avbytare: Jens Sirviöm, Carl Mattsson, Rasmus Hammargren, Mathias Roos och Johannes Jönsson.

Patrik Lippe ut - Carl Mattsson in 68 min
Nicklas Mattsson ut - Patrik Lippe in 75 min
Filip Zahn ut - Vasko Mitrovic in 82 min

MATCHKOMMENTARER
Andra raka segern, andra raka hållna nollan och fjärde raka matchen utan förlust. ÖT Smygehuk kom till spel med endast två ändringar sedan förra matchen. Målvakten Anders Ohlsson och Mathias Roos utgick från startelvan och Philip Borgström var åter mellan stolparna medan Patrik Lippe tog platsen till vänster på mittfältet. Hemmalaget inleder positivt och har väldigt mycket boll då Skabersjö direkt efter avspark backar hem med hela laget. Vi är nära att tränga oss genom köttmuren men bara nära. I den 13:e minuten slår Johan Hellström en hörna från vänster som Skabersjöförsvaret nickar bort men inte bättre än att bollen når ut till Johan igen. Johan slår ett perfekt inlägg som kapten Adam Norén når högst på och nickar in 1-0 otagbart för målvakten. Detta var Adams 1:a seriemål i år. ÖT Smygehuk fortsätter att trumma på framåt och försöker göra fler mål. I den 19:e minuten rullar hemmalaget runt fint där Johan Hellström spelar till Patrik Lippe som skjuter ett tungt skott från 25 meter som går tätt utanför. I den 28:e minuten hittar Christian Ahlström fram med en utsökt långpassning till Johan Hellström till höger i straffområdet och Johan skjuter på volley direkt men bollen går utanför. I den 37:e minuten släpper Johan Hellström bollen bakom Skabersjös backlinje till Filip Zahn som skjuter utanför. Första halvlek slutar med en 1-0 ledning trots massivt bollinnehav och tryck framåt. I den 46:e minuten rivs Nicklas Mattsson ner i straffområdet och domaren blåser för straff. Christian Ahlström stegar fram men målvkaten gör en fin räddning på Christians straff och räddar ut till hörna. Johan Hellström slår in hörnan mot bortre delen av straffområdet där Vasko Mitrovic når högst och nickar på mål men en försvarare räddar på mållinjen. Ett nytt inlägg slås och Nicklas Mattsson når högst men Nicklas nick går precis utanför. I den 57:e minuten slår Gustav Lindquist en fin boll fram mot Filip Zahn som kommer i kamp med två försvarare och den utrusande målvakten lyckas rädda. I den 61:a minuten slår Johan Hellström en perfekt inläggsfrispark som Nicklas Mattsson möter med pannan men Nicklas nick tar hårt i ribban. Efter 62 minuter byts Vasko Mitrovic ut och in kommer Jens Sirviö. I den 68:e minuten slår Johan Hellström en ny fin hörna som Nicklas Mattsson slänger sig fram och språngnickar på men bollen räddas på mållinjen. Efter 68:a minuter byts Patrik Lippe ut och in kommer Carl Mattsson. I den 71:a minuten spelar Gustav Lindquist fram Filip Zahn som kommer fri med målvakten men målvakten räddar med en fotparad. Efter 75 minuter byts Nicklas Mattsson ut och in kommer Patrik Lippe. Efter 82 minuter byts Filip Zahn ut och in kommer Vasko Mitrovic. I den 88:e minuten vänder Johan Hellström bort tre försvarare i straffområdet men Johan kommer för nära den utrusande målvakten i avslutsläget. I den 90:e minuten kontrar ÖT Smygehuk där Vasko Mitrovic tar sig in i straffområdet till vänster och spelar bollen dialgonalt mot bortre stolpen där Jens Sirviö är fri men målvakten lyckas på något sätt rädda Jens avslut. ÖT Smygehuk vinner med 1-0 i en match som borde vunnits med några bollar till. MEN, 3 poäng är 3 poäng oavsett om man vinner med 1-0 eller 10-0!. I och med segern klättrade ÖT Smygehuk upp på en 4:e plats. I nästa match väntar tabelltrean Bosniska FK Behar på lördagen den 23:e maj klockan 14:00 på Albäcksvallen i Trelleborg.